Sakuran jäsentiedote - joulukuu 2017

Jarkko Närväinen
12.12.2017

Sakuran syyskausi lähenee loppuaan ja joulutauko on jo kulman takana. Tästä tiedotteesta löydät ryhmäkohtaiset aikataulut loppuvuodelle sekä Sakuran syyskokouksen kuulumiset.

Hei,

Joulun ajan harjoitukset

• Muksujudo 1 ja 2

Syykauden viimeiset harjoitukset pidetään 14.12. ja harjoitukset jatkuvat jälleen 11.1.2018. Muksujen kevätkauden ohjelma julkaistaan Sakuran nettisivuilla tammikuun aikana.

• Judokoulu, lasten jatkoryhmä, nuorten ryhmä

Yhteiset pikkujouluharjoitukset pidetään 18.12. klo 17.00 – 18.30. Ohjelmassa pelejä, leikkejä ja kisailuja, tarjolla pientä syötävää. Treeneissä vierailee myös joulupukki, muistathan ottaa 2€ - 4€:n lahjan mukaan!

Judokoulun vuoden viimeiset treenit pidetään pikkujoulujen yhteydessä 18.12 ja kausi starttaa 8.1.2018.  Jatkoryhmällä pidetään natsakokeet ke 13.12 sekä la 16.12. Loppuvuoden viimeiset treenit pidetään ke 20.12 ja uusi kausi alkaa 10.1.2018.

Nuorten ryhmän viimeiset treenit to 21.12, joulutauon jälkeen treenit jatkuvat 8.1.2018.

• Sovelletut ryhmät

Pikkujoulutreenit pidetään pe 15.12.2017. Ohjelmassa on pelejä, leikkejä ja kisailuja. Tonttulakki mukaan! Tarjolla pientä syötävää.

Harjoitukset jatkuvat joulutauon jälkeen pe 12.1. klo 17.00.

Ennakkotietoa: Pajulahti Games leiri ja kisat pe 19.1. – su 21.1.2018. Harjoituksissa tiedotetaan tästä lisää.

• Kuntojudo

Kuntoilijoiden treenit jatkuvat normaaliin tapaan myös joulun tienoilla (Tarkista ja käytä nimenhuutoa).

Syyskokouksen kuulumisia

Sakura r.y.n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 29.11.2017 ravintola Ullan Krouvissa.

Kokouksessa käsiteltiin toimintasuunnitelma sekä talousarvio, jonka mukaan myös vahvistettiin jäsenmaksut (säilyvät ennallaan).

Vuoden 2018 johtokunta on:

Tomi Korhonen (pj), Jukka Koistinen, Jarkko Närväinen, Pertti Laitinen, Pekka Kaartinen, Timo Säisä ja Anu Finne. Varajäseninä toimivat Juha Antikainen sekä Marko Savolainen.

Lisäksi palkittiin seuraavat henkilöt vuoden 2017 suorituksista:

• Vuoden Sakura: Antti Kolehmainen
  • Vuoden vetäjä: Ville Turunen
  • Judokoulu: Eeli Oinonen, Rasmus Palomaa
  • Sovelletun pienet: Onni Tengström
  • Sovelletun isot: Jusa Jokiniemi
  • Lasten jatkoryhmä: Teemu Auvinen, Weera Saarelainen, Hertta Remsu
  • Nuorten ryhmä: Kirill Sergeev, Tinja Korhonen, Kasperi Kaartinen, Kai Pehkonen, Iiro Huhtiniemi
  • Kuntojudo: Sanna Jetsonen

Onnittelut kaikille palkituille hienosta vuodesta!

Mukavaa ja rauhaisaa joulun aikaa!

t. Sakuran johtokunta