Ohjeita uusille judon harrastajille

18.7.2017

Tervetuloa Judoseura Sakuraan harrastamaan judoa! Tähän on koottu muutamia asioita, jotka aloittelijan on hyvä tietää:

Ryhmät:

Harjoituspaikka ja -ajat:

• Kaikki ryhmät harjoittelevat Suurmäentien väestösuojassa Kuopiossa - KARTTA
  • Kaikkien ryhmien harjoitusajat löydät tästä linkistä.
  • Väestösuojassa on neljä tatamia.  Tataminumerot on merkitty seiniin.  Salilla harjoittelee kymmenen eri budolajia, ja sali on yksi Kuopion ahkerimmin käytetyistä urheilutiloista.

Eka treenit & dojokäytös

• Ilmoittautumiset: Molempiin muksujudoryhmiin ilmoittaudutaan sähköisesti täyttämällä ilmoittautumiskaavake. Muihin ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Sen kun vain tullaan suoraan tatamille.  Jäsenhakemus tehdään liittymällä seuraan Suomisportin kautta, ohjeet täältä,muutaman ensimmäisen viikon aikana. Kaikissa ryhmissä voi siis kokeilla muutaman harjoituskerran ajan tuntuuko laji omalta, ennen kuin littyy seuraan maksamalla jäsenyyden.
  • Ensimmäisiin harjoituksiin tullaan verkkarihousuissa ja t-paidassa (ellet satu jo omistamaan esim. isoveljeltä/-siskolta perittyä judogia).  Verkkari-t-paita-asustuksessa treenataan muutaman viikon ajan.  Seuran yhteinen judopukutilaus tehdään syyskuun puolenvälin jälkeen.  Matsurun pukujen hintoja voi tarkastella tästä linkistä.  (Aloittelijoille suositeltava pukuvalinta on Standard-malli, hinta koon mukaan 50-75 €)
  • Ota harjoituksiin mukaan myös pikkupyyhe ja sisätossut.  Ulkokengät jätetään eteisen kenkätelineisiin.  Pukuhuoneessa pestään ja kuivataan jalat.  Sisätossuilla kävellään tatamin laidalle.  Tatamilla ollaan avojaloin.  Muita dojokäytössääntöjä löytyy tästä linkistä

Hinnoista:

• Syksyllä 2017 seuraan liittymismaksu on 110 €.  Summa sisältää puolen vuoden jäsenmaksun, sekä vakuutuksen koko judokaudeksi (31.8.2018 asti). Tämän lisäksi aloittelevat harrastajat hankkivat judopassin, jonka hinta (32 €) maksetaan samalla laskulla liittymismaksun kanssa.
  • Perhealennus: Jos samassa perheessä on kaksi tai useampia täyden jäsenmaksun maksavia seuran jäseniä, liittymismaksusta saa perhealennusta 10,00 € /henkilö.
  • Kevätkauden 2018 jäsenmaksu päätetään Sakuran vuosikokouksessa syksyllä 2017 (tällä hetkellä hinta 70 €).
  • Vyökoemaksut: keltainen-sininen: 28 €. Vyön hinta on 8 €.

Muuta:

• Seuran tärkein tiedotuskanava ovat nämä sivut (judoseurasakura.sporttisaitti.com)  Täältä löytyy aina ajantasaisin tieto harjoitusajoista, harjoitusohjelman mahdollisista muutoksista, jne...

• Seuraa säännöllisesti Kalenteria, niin tiedät mitä seurassa ja ryhmässäsi tapahtuu.

• Ryhmien vastuuvetäjien yhteystiedot löytyvät Vetäjät-sivulta.  Ryhmien sivuilla on lueteltu kunkin ryhmän vetäjät ja siellä on myös suorat linkit vetäjäesittelyihin.  Seuran muut yhteystiedot löytyvät täältä.

Nähdään tatamilla!