Kilpailut/ilmottautuminen

Judoseura Sakura ilmoittaa ottelijat kaikkiin kilpailuihin. Sakura maksaa jäseniensä osallistumismaksut. Sakuralaisten ilmoittautumiset allaolevan lomakkeen kautta viimeistän määräpäivään mennessä. Myöhäiset ilmoittautumiset Sakuralaisilta myös tälle lomakkeelle, mutta jokainen kustantaa omat kisamaksunsa ja hoitaa ilmottautumiset kisoihin itse. Kyytijärjestelyistä ilmoitamme harjoituksissa, sekä tälläsivulla kun kilpailuajankohta on lähempänä. Vanhemmilta toivomme aktiivisuutta kyyditsimisissä ja mahdollisista yhteiskyydeistä myös info lomakkeen kautta.

Keskusteluosiot on tarkoitettu Sakuralaisille ja heidän vanhemmille. Voitte tiedustella esim. keitä on lähdössä kilpailuihin, voitte tarjota yhteiskyytiä, tiedustella kyytiä ja vaihtaa vaikka yht.tietojanne asioiden hoitamista varten. Vanhemmilta toivomme aktiivista otetta yhteiskyytien järjestämisessa. Mahdollisuus keskutella yleisesti kilpailuun liittyvistä asioista.

Ps. Käyttäkää nimenhuutoa normaalien ilmottautumisten lisäksi, niin tämä helpottaa kaikkia matsaajia näkemään keitä osallistuu tapahtumiin.

Tästä linkki www.judoshiai.fi/kilpailuja, josta pääset selaamaan lisää kilpailuja

Väli-Suomen Junnu Cup 2, Kuopiossa 7.4.2018

PDF-tiedostoVäli-Suomen Junnu Cup 2, 7.4.2018, Kuopio.pdf (121 kB)

Keskustelu Väli-Suomen Junnu Cup2-kilpailuista